marți, 10 februarie 2009




Mai mult sau mai putin credibil, oamenii de stiinta tind sa acorde din ce in ce mai mult credit teoriei conform careia ochii reflecta personalitatea unei persoane. In plus, acestia sustin si existenta unei anumite compatibilitati intre parteneri in functie de culoarea pe care o au ochii acestora.

Verde la verde trage

Daca ochii tai sunt verzi, inseamna ca iubesti fiecare particica din viata, cu bune,cu rele, asa cum este ea. Esti o fire energica si puternica, ambitioasa si dura, iar o iubire linistita si confortabila te va plictisi repede. Cat de bine te intelegi cu un partener cu ochii albastri? Poate ca aveti aceeasi conceptie despre viata, insa incapatanarea ambilor parteneri va face ca din relatia voastra sa iasa tunete si fulgere, dar si multa, multa pasiune. Relatia cu un barbat cu ochii verzi se prevede a fi plina de farmec si culoare daca cei doi stiu cum si in ce moment sa spuna lucrurilor pe nume. Daca exista iubire si intelegere intre acesti parteneri, atunci fericirea in cuplu se anunta a fi una de lunga durata. Pe de alta parte, sansele unei aliante reusite cu o persoana cu ochi negri sunt aproape nule. Cei doi incearca sa se controleze reciproc, dar pentru ca se incomodeaza unul pe celalalt, vor renunta la relatia lor de buna voie. Cum se inteleg persoanele cu ochi verzi cu cele ce au ochii caprui? Destul de bine, spun psihologii, chiar daca compatibilitatea nu este de suta la suta. Natura mai imprudenta a persoanei cu ochi verzi va fi completata de stabilitatea si profunzimea personalitatii celor cu ochii caprui, iar pragmatismul unuia prin spiritul senzitiv al celuilalt.

Sensibilitatea ochilor albastri

Cei care au ochii albastri sunt niste fiinte suta la suta emotionale. Sunt extrem de sensibili la criticile si la lipsa de atentie a celor din jur. Au sentimente profunde, insa exteriorizarea acestora este uneori superficiala. Au nevoie de un partener care sa le sporeasca increderea in sine si sa le trasforme reticenta fata de nou in deschidere si acceptare. Este foarte probabil sa il gaseasca printre persoanele cu ochii negri. Spiritul viguros al unui astfel de partener ii poate intari puterea partenerului cu ochii albastri. Daca ai ochii albastri, alaturi de un partener cu ochi caprui vei putea desfasura o relatie linistita, aducatoare de pace si de multumire. Pe de alta parte, uniunea cu un partener cu ochi albastri aduce mult cu un joc de loterie. Cei doi se aseamana atat de mult, incat isi intuiesc unul altuia dorintele si asteptarile.

Ochi negri si disciplinati

Ochii negri indica o personalitate practica si disciplinata cu o perceptie realista si profund analitica asupra lucrurilor, dar si o fire impulsiva, sceptica si egocentrica cateodata. Exista sanse de supravietuire alaturi de un partener cu ochi caprui doar daca primul partener isi tempereaza firea navalnica. Altfel, firea delicata a partenerului cu ochi caprui va avea de suferit de pe urma vorbelor tari aruncate de partenerul cu ochi negri. Relatia unei persoane cu ochi negri cu o persoana avand ochii tot negri este una extrem de reusita, intrucat se pune mare pret atat pe senzualitate, cat si pe confortul si stabilitatea caminului.

Senzualitatea ochilor caprui

Despre persoanele cu ochi caprui se spune ca au o senzualitate aparte si ca sunt daruite cu o mare putere de empatie. Sunt capabile sa vibreze fata de trairile altora, iar culoarea ochilor are intensitatea personalitatii. Se comporta insa mult prea dramatic si deseori au senzatia ca nu primesc de la partener ceea ce merita cu adevarat. In ciuda faptului ca manifestarile lor de independenta sunt gresit percepute, pot dezvolta o relatie armonioasa si profunda cu un partener cu ochii negri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu